مطالبه مهریه با سند عادی پس از پایان عده طلاق ممکن است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۸ #67598652

سلام وقت بخیر
زوج دادخواست طلاق داده شب مهر بران یگ برگه دستنویس شامل مشخصات کامل منزل به نام بنده نوشته شد بدین مضمون : اقای ... فرزند... به موجب این نوشته صداق همسر خود دوشیزه ... شماره ملی.... ساکن .... فرزند .... همگی و تمامت ۳ دانگ مشاع از کلیه شش دانگ از طبقه ... یک باب منزل مسکونی با کلیه متعلقات اب برق گاز و... واقع در خیابان.... که شش دانگ خانه طی شماره .... دارای پروانه صادره از طرف شهرداری ... و شش دانگ زمین خانه مرقومه طی برگه واگذاری عادی مورخه ... از طرف اقای .‌... برادر صداق کننده به نام برده انتقال یافته محدود به حدودات اربعه و ..... حق طاق (طلق) مسلم دوشیزه ... میباشد و کسی را بر ایشان حق و بهره ای نیست و در ضمن عقد خارج لازم ملتزم و متعهد گردید اقای .... از حال لغایت پنجاه سال دیگر هرگونه کشف الفساد در مورد معامله صداق بالا ظاهر گردد علاوه بر رد بهای مورد صداق از عهده خسارات وارده بر دوشیزه نامبرده برآید. صیغه شرعیه بر مراتب مسطوره جاری و دوشیزه مذکور و ولی او با علم کامل از مشخصات مورد صداق قبول انتقال و تصرفیت خانه مرقومه در بالا را نمونده برگه با امضا و اثر انگشت زوج و شهود نوشته شده زوج دادخواست طلاق داده ولی هنوز ابلاغیه برای حلسه اول نیامده
سوالم اینه ایا با توجه به اینکه این ملک در سند نکاحیه درج نشده و دستنویس هست پس از پایان عده طلاق قابل اخذ از زوج هست؟ تحت چه عنوانی؟ و چه نوع سندی مخسوب میشه و اعتبار دارد؟ زوج بنده را مورد ضرب و جرن و بیرون کردن قرار داده و قفل را تعویض کرده که در هر دو مورد صورتجلسه موجود هست
ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله این یک نوع سند عادی هست مثل قولنامه واگر هردو امضا کردید وشاهدی هم دارید می توانید ضمیمه ی پرونده ی دادخواست مهریه کنید