رای صادر شده ولی نرفتم امضا کنم؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۲ #67580720

باسلام خانونمم که حق طلاق داشت به درخواست زوجه درخواست کرده بود الان توافق کردیم با این اصرار کردم فرزند پسر ۴ ساله داریم ولی بخاطر برادرش توافقی کردیم و ار کلیه امور مالی و مهریه بذل کرد و ماهیانه ششصد به حسابش جهت نفقه پسرم واریز میکنم الان نوشتن ماهینامه یه بار چطور میتوانم این و دو بار کنم رای صادر شده ولی نرفتم امضا کنم با این که وکالت دادم گفتن تا محضر و امضا نکنی نمیشه حالا اون رای را تایید کرده چون من نمیخوام چکار کنم الان اتفاقی واسه پسرم بیفته یا ببرن دکتر یا مدرسه از من اجازه میگیرند یا نه بدون اجازه به شهر دیگه میتونند ببرند و تو کاغذ توافق هم نوشتیم بعد ۷ سالگی طبق قانون و حضانت متعلق به هرکس باشد طفل تویل ان خواهد شد یعنی بعد به من میدن پدرش یا اذیت میکنه و اینکه نرم امضا و محضر چی میشه با اینکه وکالت دادم ولی منو میخوان چرا با احترام

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه وکالت در طلاق داده باشید و حق اعتراض را از خود سلب کرده باشید جای اعتراضی وجود ندارد