بعد از تحویل ملک و فسخ قرار داد اگر مالک از برگشت وجه مربوط به قبوض خودداری نمود، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۹۱ #67543103

سلام
مالک در هنگام تحویل برگه ای رو امضا کرد که خونه رو سالم تحویل گرفته و بعد از اون هم ۵۰۰ هزار تومن از بابت تسویه قبض ها پیش خودش نگه داشته الان که یک ماه از قضیه گذشته و بهش زنگ زدیم که تسویه کنه و هر چی هستش از اون ۵۰۰ تومن کم کنه و بقیه برگردونه قبول نمیکنه و میگه شما بخاری خونه رو عوض کردید در حالی که بخاری همون هستش و خودش هم روز تخلیه امضا و اثر انگشت زد که خونه رو سالم تحویل گرفته

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، این مبلغ ارزش پیگیری قانونی ندارد، لکن بدوا می‌توانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به ارسال اظهارنامه مبنی بر استرداد وجه نمایید.

بادرود
درصورتی که صورتجلسه را امضا نموده باشد که سالم تحویل گرفته شما میتوانید ازطریق ارسال اظهارنامه استرداد باقیمانده مبلغ رهن را درخواست کنید
ودرصورت عدم نتیجه میتوانید دادخواست استرداد مبلغ باقیمانده رهن از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به دادگاه ارسال کنید تا رسیدگی شود

ابتدا اظهارنامه و پس از آن دادخواست استرداد وجه را مطرح نمایید

میت انید با ارائه دادخواست وجه مورد نظر را استرداد بفرمایید.

با سلام به نظر بنده برای ۵۰۰ تومن ۲میلیون تومن خرج نکنید که به ۵۰۰ تومن برسد ولی اگر خواستید اول اظهار نامه بفرستید

باسلام:تا جایی که می توانید دوستانه با هم صحبت کنید که مشکلتون حل شود اول،اظهارنامه،سپس دادخواست،استرداد در صورت کامل بودن مدارک،مرجع رسیدگی شورای حل اختلاف.

با درود..
در اینخصوص با تنظیم و ارسال اظهارنامه مراتب خواسته خود را به نامبرده ابلاغ نمایید، در صورت عدم اعتنا می بایستی دادخواست مطالبه بطرفیت ایشان در شورای حل اختلاف محل مطرح نمایید..