منع اشتغال همسر چگونه است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۲۱ #67535831

سلام
ببخشین راهنمایی می خواستم در مورد منع اشتغال زوجه خانم با بچه ( ۴ ساله) رفته یک شهر دیگه خانه پدر و الکی الکی بخاطر حرف خانواده قهر کرده و نیومده تا لج و لجبازی شده الان بیشتر از ۶ ماه ...
اونجا رفته سر کار دقیقا شده منشی دفتر ازدواجی که خودشون عقد کردن (آشناشون هست) نیاز مالی نداره اصلا کاری هم نیست، چون با خانواده ابش توی یک جوب نمیره از اونورم غرورش به حدی هست که اشتباهشو گردن نمیگیره حرصش رو روی بچه خالی میکرده رفته اونجا که بچه ارامش داشته باشه
الان که کار بیخ پیدا کرده رسما داره سو استفاده می‌کنه از موقعیت همون صاحب دفتر
بسفارش اون یارانشونو جدا کرده بدون هیچ حکمی درحالی که تازه تمکینش اومده باید تمکین کنه بسفارش اون رفته بچه رو توی ثنا بدون اجازه پدرش ثبت نام کرده از طرف بچه وکالت داده به وکیل حساب بانکیشو برداشته خالی کرده هر روز یه اظهارنامه میفرسته یکاری میکنه پشت بندش مثلا نفقه برا بچه میخواد (البته پرداخت میشه ایشون راضی نیست) بدون حضانت بچه رو نگه داشته و اجازه ملاقات یا صحبت تلفنی نمیده، خودشم که تا غروب دفتره مادرشم مریض و سکته کردس که حتی کارای شخصیشم نمیتونه انجام بده پدرشم زن دیگه گرفته کم پیدا میشه تو اون خونه
الانم تحدید می‌کنه که طلاق غیابی میگیره فقط پیامش میاد برای شوهرش و ...
چه شکایتی باید بشه که مانع اشتغال خانم بشه تا بچه رو هم میخوان برن بیارن یه جوری بی حیا بازی و خودکشی میکنه که شوهرش و اطرافیانش میترسن

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی علیه کارفرما و همسرت به اتهام اشتغال بدون رضایت شما اعلام جرم کنید
بهرحال شرعا همسرت باید برای اشتغال و خروج از منزل از شما اجازه بگیرد

شما می توانید دادخواست منع اشتغال تقدیم کنید واثبات نمایید که منافی مسایل خوانوادگی هستش

با سلام و احترام
طبق ماده ۱۱۱۷ قانون مدنی شوهر می تواند زن را از حرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یامصالح خود زن باشد منع کند.

با درود

منع اشتغال زوجه زمانی است که شغل ایشان منافی حیثیات زوج یا خودش یا خانواده باشد. دادخواست خود را می‌توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید.

ماده ۱۱۱۷ قانون مدنی : شوهر میتواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا مصالح خود زن باشد منع کند

طبق قانون شوهر در مواردی که اشتغال زن خلاف حیثیت و مصالح خود میتواند درخواست منع اشتغال رااز طریق دفاتر الکترونیک قضایی ثبت نمایید موفق باشید .

با سلام باتوجه به شغل همسرتان بنظر نمیرسد دادگاه حکم بر منع اشتغال وی صادر کند.