آیا با این برگه های دست نوشته می تواند ادعای خود را ثابت کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۶ #67531946

سلام
پدر بنده چندین سال پیس فوت کرده و یکی از برادرانم برگه دست نوشته ای دارد که ادعا می کند پدر تمام اموال خود را به ایشان انتقال داده و امضا و اثر انگشت اهالی روستا هم هست .
و این روزها مشکل برای ثبت شدن زمین های کشاورزی براش ایجاد شده و قصد امضا گرفتن از فرزندان دیگر را داشت دو خواهر و یک بردار از رو یواشکی بردن برگ خرید ازشون گرفته و برای هر کدام ۲۵ میلیون تومان داده این کار بنظرم خلاف باشه چون قبل از تقسیم ارث مال ارثی منتقل داده شده و ما دو برادر دیگر قصد شکایت داریم آیا با این برگه های دست نوشته می تواند ادعای خود را ثابت کند ( پدر بیمار و بی سواد بوده )؟ و زمین ها و همچین اجاره این مدت زمین ها ازش بگیریم ( چون بعضی زمین ها را اجاره می داد و بعضی دیگر خودش کشت می کرد؟

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید نسبت به برگ دست نویس از سوی برادر ادعای جعل نمایید

درود بر شما، چنانچه این برگه به عنوان وصیت باشد، تا یک سوم اموال نافذ است و معتبر، چنانچه مضمون آن سایر عقود باشد، برادر شما میتوانند به استناد شهادت شهود و امضا کنندگان از آن دفاع کنند، لکن چنانچه گمان به جعل بودن آن می‌برید، میتوانید بر این برگه به طرفیت بردارتان ادعای جعل نمایید.

شما می توانید نسبت به برگ دست نویس از سوی برادر ادعای جعل نمایید

درود
اگر برگه توسط پدر امضا نشده اگر ارایه شد اظهار تردید کنید تا امضا کارشناسی شود

با درود
اگر در قالب وصیت باشد تا یک سوم معتبر است، در قالب دیگر عقود باشد راه دفاع وجود دارد.
اگر فکر می‌کنید جعلی است می‌توان ادعای جعلیت نمود.
در این زمینه در راستای تحقق خواسته قانونی خود از یک وکیل متخصص بهره گیرید.

درود
اگر برگه توسط پدر امضا نشده اگر ارایه شد اظهار تردید کنید تا امضا کارشناسی شود.

این برگه ارزشی ندارد