آیا زوجه می تواند دوباره تجدید محاسبه مهریه کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۴ #67515409

با سلام و وقت خوش
آیا زوجه بعد از گرفتن چند قسط مهریه از طریق اجرائیات آیا می تواند آن را باطل کند یعنی خودش نیم عشر بدهد و فردا دوباره مهریه را اجرا بگذارد؟
چون سری اول سکه ۱ تومن بود الان ۴ تومن شده.

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

زوجه امکان ان را دارد که پرونده را مختومه نماید و متعاقبا در زمان دیگری نسبت به مطالبه الباقی سکه ها اقدام نماید البته اگر در زمان مختومه نمودن پرونده جاری اعلام بذل و بخشش نماید دیگر حق اقامه دعوا نخواهد داشت

سلام
زوجه می تواند از تقاضای خود صرف نظر کرده پرونده اجرایی را مختومه کند و هر زمان خواست مجددا آن را مفتوح نماید.

با سلام
خیر، با توجه به اینکه نسبت به مهریه مطالبه شده رسیدگی صورت گرفته و اقساط نیز تعیین شده است مجدد نمی توان همان میزان مهریه را مطالبه نمود.