امکان داره اون هزینه ای که محکومم کرده بودن؛ منم پرداخت کردم بهم پسش بدن؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۸ #67501595

با سلام. (زوج هستم) خانواده خانومم روز اول جهیزیه ای که بنده خریداری گرده بودن تو لیست سیاه جهیزیه خودشون نوشته بودن + طلاهایی که دوران عقد بنده خریداری گرده بودن. موقع دادگاه فاکتور اثاث هایی که بنده خریداری گرده بودم و به اسم خودم هم بود به قاضی نشون دادم، برا طلاها هم گفتم، تو دوران زندگی مشترک با توافق همدیگه بفروش رفتن. وکیل خانومم گفت؛ اثاثا شیربها بوده طلاها هم فروش نرفته دست مادر زوج، آ ( زوج و پدر زوج) لیست سیاهه رو امضا‌‌ء گردن پس خودش یه سند رسمی بحساب میاد، ( ولی ضمن عقد چیزی نشده)، ( بابت اثاثای بنده که گفت شیربها و طلاها که دست مادر بنده هستش دروغ میگفتن). ناگفته نمونه؛ وقتی داشتن اثاثارو طبق لیست سیاهه میبردن وکیل خانومم داخل برگه نوشت؛ که طبق لیست سیاهه تمامی وسایل به صورت صحیح و سالم تحویل خانومم داده شد، ( وکیل خانومم - پدرم - خودم - خانومم - دایی خانومم ) این اسامی هم امضاء گردن، موقع دادگاه وقتی گفت طلاها دست مادم هستش خیلی عصبی شدم یادم رفت برگه رو که روزی که جهیزیه رو بردن به قاضی بدم.چند روز بعد قاضی رای داد که زوجه اثاثاشو میتونه ببره بجز اثاث های منو، بنده هم محکوم شده به هزینه دادرسی - تعرفه خدمات - حق و الوکاله وکیل که جمعا شد ۱ میلیون تومان که رفتم شعبه پرداخت گردم .۲۰روز هم وقت اعتراض داشتیم، اونا اعتراض زدن؛ ( تبادل لوایح) نوشتن: زوج و پدر زوج لیست سیاهه رو امضاء گردن پس خودش یه سند رسمی به حساب میاد، بنده هم ۲ تا اعتراض زدم یکیش ( تبادل لوایح ) رو لایحه اونا اعتراض زدم.دومین اعتراضم هم لایحه نوشتم: که با توجه به فاکتوره طلاها که بنام بنده بود چرا داخل رای چیزی نوشته نشده بود, ۴ تا فاکتور طلاها داشتم که پیوست لایحم گردم، استشهایه هم پیوستش گردم که پدرم و برادر خانومم که( دامادمون ) و دایم امضاء گردن، برگه روزی که جهیزیه رو بردن هم پیوستش گردم.
۱_وقتی که حکم بیاد دیگه نتونیم اعتراض بزنیم،امکان داره با فاکتورهایی که دادم اثاثامو به ندن.؟
۲_انشاالله وقتی حکم بیاد که خانومم محکوم بشه برا پس گرفتن اثاثام باید چگار کنم؟
۳_حالا امکان داره اون هزینه ای که محکومم گرده بودن منم پرداخت گردم بهم پسش بدن؟ ۴_وقتی برم اثاثامو بیارم میتونم دادخواست هزینه دادرسی بدم،منظورم هزینه حمل و نقل اثاثام هستش.؟
ممنون میشم هرچه زودتر به این سوالم پاسخ بدید.
از کمک و راهنمایی همه وکلای گرامی سپاسگذارم.یه دنیا ممنون.خدا خیرتون بده.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بر اساس حـــــــــدس و احتمال نمیتوان اظهارنظری نمود . باید منتظر بمانید تا پس از اعلام رای دادگاه تجدید نظر کلیه مسائلی که اشاره کرده اید از سوی دادگاه پیگیری شود .

باید منتظر بوده تا پس از اعلام رای دادگاه تجدید نظر از سوی دادگاه پیگیری گردد