پرونده مهریه بنده چند روز پیش مهلت اعتراض به رای تموم شده؛ چطور مطلع شوم همسرم اعتراض کردن؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۳۳ #67492003

با سلام
و پرونده نفقه هم نزدیک بیست روز از شورا منتقل شده دادگاه
هر دو تا شماره پرونده رو پیگیری میکنم تو سامانه میزنه مختومه باید حضوری پیگیری کنم یا برام پیامک میاد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از سامانه عدل ایران میتوانید در قسمت پرونده اشخاص حقیقی مراجعه کنید و پیگیری کنید

با سلام
می توانید بعد از تمام شدن مهلت اعتراض می توانید از شعبه جویا شوید

از طریق مراجعه به شعبه می توانید از موضوع مطلع شوید و در صورت قطعیت رای می توانید درخواست صدور اجراییه کنید

درود
حضورا تشریف ببریددادگاه درصورت قطعی شدن دادخواست اجرائیه تقدیم کنید

سلام، از سایت عدل ایران اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی پیگیری نمایید.

با احترام .۳ تا ۵ روز بعد ازموعد اعتراض شما میتوانید مراجعه نمید

پس از گذشت مهلت اعتراض و عدم تجدیدنظرخواهی طرف مقابلتان، میتوانید تقاضای اجرای رای را بدهید. جهت اطمینان حضوری به شعبه مراجعه کنید