نحوه محاسبه تاخیر تادیه اجرای احکام چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۴۴۳ #67474057

سلام
چند فقره حواله(شبه چک) موسسه اعتباری سال۹۳ صادر نمودم به مبلغ های مختلف جمعا ۲۹میلیون تومان.از پرداخت عاجز شدم.دارنده برگشت زده دادخواست داده دادگاه رای غیابی صادر شده و محکوم شدم.دیروز که برای پرداخت وجه محکوم شده مراجعه کردم طبق رای قاضی,مسئول اجرای احکام اومده مثل چک بانکی تاخیر تادیه را حساب کرده از تاریخ سررسید سال ۹۳ که تبدیل شده به ۶۵میلیون بدهی در امسال ۹۸.
تاریخ دادخواست سال ۱۳۹۵ است
بنده هرچه به ایشان گفتم باید از زمان دادخواست حساب کنید بی فایده بود و گفت من طبق حکم صادره قاضی عمل می کنم؟
حال چاره کار چیست؟من باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امر اختلافی است و عده ای از قضات از تاریخ سررسید محاسبه می کنند و عده ای از تاریخ برگشت زدن چک

سلام اجرای احکام مکلف به اجرای حکم دادگاه است . شما در این خصوص می توانید اعتراض به حکم غیابی کنید . البته خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت محاسبه می شود .