مشخص شده پول دزدی بوده و کارت حقوقی ما رو مسدود کردن باید چیکار کنیم که کارت و پولمون آزاد بشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۷ #67451575

حدود دو‌ ماه پیش یک دستگاه کنسول بازی تو دیوار واسه فروش گذاشتیم خریدار پیدا شد اومد خونه دستگاه رو تست کرد و همونجا با گوشیش مبلغ سه میلیون تومان به کارتمون واریز کرد بعد یک هفته فهمیدیم کارتمون مسدود شده کارت حقوقمون هست کل پولمون داخل همون کارته، علت مسدودی کارتو از بانک و پلیس فتا پرسیدیم گفتن س تومن واریزی به کارتتون دزدی بوده، ما جز یه شماره تلفن که پاسخگو نیست چیز دیگه ای از خریدار نداریم، الان باید چیکار کنیم که کارتمون و پول داخلش آزاد بشه

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی با شهودی که دارید اثبات کنید که وجه را در قبال فروش کنسول بازی دریافت نموده اید ، پس از اثبات حسابتان باز میشود و وجه هم برای شما است . یا اینکه سه میلیون را به پلیس فتا بدهید تا حسابتان باز شود .

از بانک سوال کنید که به دستور کدام شعبه دادسرا حساب مسدود شده است و به شعبه مذکور رفته و در خصوص نحوه واریز و علت واریز وجه و نیز قرار دادن جنس در دیوار توضیح بدهید. قاضی در صورتی که تشخیص دهد جرم منتسب به شما نیست صرفا سی تومن را در توقیف نگه داشته و از حساب رفع مسدودی می نماید.