وکالت بلاعزل کاری چگونه باطل نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۳ #67298361

با سلام.
آیا میتوان به استناد ماده ۶۸۳ قانون مدنی، وکالت بلاعزل کاری بدون مدت، جهت ثبت شرکت و گرفتن گرید که به کسی داده شد با استناد با اینکه خودم قادر به انجام این کار هستم را باطل و منفسخ کنم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با انجام کار توسط شما،وکالت بخودی خود باطل و منفسخ می شود.

با انجام مورد وکالت دیگر وکالت معنا ندارد

موضوع وکالت از سوی اصیل وکالت را از درجه اعتبار ساقط می کند لاکن وکالت بلاعزل را نمی شود باطل کرد

با سلام
در صورت اثبات اینکه وکیل غبطه و مصلحت موکل را رعایت ننماید،میتوانید دادخواست ابطال وکالت را طرح نمایید و همچنین میتوانید موضوع وکالت را خود موکل انجام دهد مورد وکالت زائل میگردد

با سلام و احترام
مخاطب گرامی همین که شما امر مورد نظر را انجام دهید کافی است نیاز به ابطال ندارد

همین که شما مورد وکالت را خودتان انجام دهید ،وکالت ساقط می شود. این موضوع ارتباطی با ابطال وکالت نامه ندارد

سلام
وکالت بلاعزل باید با مدت باشد مثلا بنویسند موکل تا ۲۰ سال حق عزل وکیل را ندارد البته اینکه موکل می تواند خود موضوع وکالت را انجام دهد به معنای بطلان وکالت نیست.