میتونم به رد اعسارم، بدون پرداخت هزینه دادرسی، تجدیدنظرخواهی کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۹ #67283393

سلام
من در رای بدوی مهریه محکوم شدم و میخوام دادخواست تجدیدنظرخواهی و اعسار از پرداخت هزینه دادرسی ثبت کنم. حالا اگه به هر دلیلی اعسارم رد بشه میتونم به رد اعسارم، بدون پرداخت هزینه دادرسی، تجدیدنظرخواهی کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید اعتراض کنید لیکن هزینه دادرسی می بایست پرداخت گردد

با درود مبالغ زیاری نیست

سلام
در هر دو موردی که مطرح نموده اید هزینه دادرسی مبلغ چشمگیری نمی باشد.

با سلام. وقت بخیر
با توجه به سیستمی و الکترونیکی شدن روند ثبت دادخواست و پرونده های قضایی با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و ارائه مدارک از جمله دادنامه اصلی محکومیت به پرداخت مهریه و لایحه اعتراضیه در مورد اثبات اعسار ،لیست اموال،استشهادیه که به صورت فرم مخصوص و طرح شده توسط دفاتر خدمات قضایی (به شهادت حداقل دو نفر باید رسیده باشد)و ارائه لیست اموالی از اموال منقول (خودرو و حساب بانکی)و غیر منقول (ملک واملاک)خود ،اعسار جهت اثبات ناتوان بودن از پرداخت هزینه دادرسی،در صورت درخواست دادگاه استعلام از بانکها و اداره راهور برای اثبات ناتوانی مالی شما و ،به ثبت دادخواست تجدید نظر خواهی اقدام نمایید (همراه اعسار از پرداخت)هزینه دادرسی )که در این صورت هزینه دادرسی شما مبلغی است که اجبارا باید بپردازید و چنانچه تحت پوشش مراکز بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره)باشید با ارائه نامه معافیت از پرداخت هزینه دادرسی از پرداخت هزینه معاف خواهید بود و مبلغ پرداختی نهایی فقط شامل هزینه دفتری خدمات قضایی خواهد بود .
موفق و موید باشید

دعوی اعسار غیر مالی است و هزینه دادرسی آن ناچیز است و هزینه اعتراض به آن هم همینطور
معاف نمی شوید ولی همانطور که عرض شد ناچیز است.