دادگاه اعلام کرد چون خودم پول به حسابش واریز کردم مصداق کلاهبرداری نیست، چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۲ #67275412

با سلام و وقت بخیر در تاریخ ۳۰ بهمن ۹۸ به دنبال اگهی املاک در سایت دیوار با شخصی اشنا شدم که ادعا میکرد ملکی برای اجاره داره بعد از صحبت تلفنی چون ملک در تهران بود و من در اباده ساکن بودم طرف ادعا کرد اگه خواهان اجاره ملک هستم مبلغ ۳ میلیون تومان به کارتش بابت بیعانه واریز کنم و حتی اسم و شماره ملی من و هم گرفت و من از طریق همراه بانک این کارو انجام دادم ولی بعد از ان شخص مورد نظر خطوط خود را از دسترس خارج کرد و جوابگو نیست من یه دادخواست تهیه کردم و به جرم کلاهبرداری اینترنتی ازش شکایت کردم که دادگاه اعلام کرد چون خودم پول به حسابش واریز کردم مصداق کلاهبرداری نیست و منع تعقیب صادر کرد حال میخواستم بپرسم با دادخواست حقوقی استرداد وجه به نتیجه میرسم؟ اگه شخص سومی در میان باشه و ادعا کنه بابت پول ازش خرید کردم ( چون اسم و مشخصات من و داشته ) چی میشه
( در ضمن متن پبامک های ارسالی به شخص، رسید همراه بانک و پرینت بانکی واریز و حتی فایل ضبط شده مکالمات من و اون فرد نیز موجوده) از وقتی که میگذراید سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در کلاهبرداری میبایست فریب و توسل به وسایل متقلبانه ثابت شود که اثبات این امر برر عهه شما به عنوان شاکی میباشد. دادخواست حقوقی استرداد وجه درصورتی که شخص تعهد خود را انجام نداده باشد به نتیجه میرسد