هبه در دوران عقد قابل پس گرفتن است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۱ #67178243

باسلام
اینجانب در دوران عقد بمدت ۳ سال هستیم و قصد جدایی هست ایا سکه و هدایایی که در دوران عقد در مراسمی به عروس داده شده است از طرف اشنایان قابل پس گرفتن است؟ سرویس طلا هم فاکتور هاش نزد اوناست ولی موقع خرید سرویس مادرم و مادرشان حضور داشتند میتونم پس بگیرم؟ ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۱۰۳۷قانون مدنی راجع به استرداد هدایای نامزدی سخن گفته ولی بحث هبه قابل رجوع نیست مگر همسر باشد انهم شرایطی در قانون برایش گفته شده.

سلام
برای رجوع از هبه نیاز به شرایط است
برای همسر قابل رجوع است مگر اینکه پس از هبه ان را فروخته باشد یا ان را تعویض کرده باشد که دیگر قابل رجوع نیست

قانون مدنی استرداد هدایای دوران نامزدی را تعیین تکلیف نموده و در مورد هدایایی که در دوران عقد رد و بدل میشود قانونی نداریم