حداقل میزان نفقه برای شیرخوار چه میزان است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۱ #67172039

با سلام
همسرم قهر کرده هم مهریه گذاشته اجرا هم نفقه دو تا بچه هامو میخواد منزلشون در روستاس. یکی از بچه ها یک سالشه یکی هم شش ساله.
میخوام بدونم حداقل ترین میزان نفقه در این صورت چقدره؟
تو رو خدا نگید قاضی و کارشناس تصمیم میگیره میخوام حداقل ترین رو بدونم با توجه به این که در روستا هستن و اینکه همزمان هم مهریه میخواد هم نفقه من بیکار و ندار هستم هیچ مال و اموالی ندارم.
دادگاه چه تصمیمی میگیره؟
ممنون میشم مفصل توضیح بدید

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از حداقل ۲۰۰تومان به بابا تعیین میشود

با سلام علیرغم تاکید شما موضوع محاسبه کارشناسی نفقه از طریق وکلا قابل تعیین نیست ولی طبق تجربه در موارد مشابه حداقل بین ۵۰۰ الی ۸۰۰ هزار تومان برای دو بچه تعیین نفقه خواهند کرد.

حداقل میزان نفقه برای فرزند زیر ۳۵۰هزار تومان

سلام
دوست عزیز تعیین میزان نفقه و محاسبه ان فرمول خاصی ندارد و کاملا شخصی است
و از فردی به فرد دیگر متفاوت است.فاکتورهایی مانند سن،تحصیلات،شئونات اجتماعی و ..
.در تعیین میزان نفقه موثر است.لذا نمی توان برای آن حداقل و حداکثر تعیین نمود.
کارشناس مکلف است با بررسی وضع زندگی خانوادگی
فرزندو نیز بررسی مدارکی که از سوی مادر یا قیم او ارائه می شود،
میزان هزینه نگهداری فرزندرا محاسبه کند
اگر اثبات شود توانایی پرداخت ندارید اعسار شما پذیرفته می شود .

با سلام ووقت بخیر
مقدار نفقه فرزند را کارشناس دادگستری تعیین میکند .و حداقل نفقه ان هم درروستا خودتون باید براساس شرایط زندگیتون بدونید که چه میزان هست هزینه بیماری و درمان هزینه پوشاک و خوراک باید تامین شود حال ممکنه هست برای کسی ماهیانه ۱۰۰ هزارتومان باشد برای کسی ماهیانه ۵۰۰ هزار تومان ولی درکل باتوجه به شرایط موجود خودتون باید مقداری را پرداخت کنید که حداقل هزینه ها را پوشش دهد .۱۰۰یا ۲۰۰ یا بیشتر براساس توان مالیتون .و علی ایحال کارشناس هم براساس شرایط موجود مالیتون و محل زندگی نفقه فرزند را تعیین میکند.

با سلام
ثابت نمی باشد و باید توسط کارشناسان مربوطه بررسی شود