آیا راهی وجود دارد که به پزشکی قانونی مراجعه ننمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۱ #67155399

من و‌ همسرم تصمیم به طلاق داریم و از آنجایی که عقد هستیم.
سوالم این است اگر هر دو اعلام کنیم که همسرم باکره اس بازم باید به پزشکی قانونی رفت در هر صورتی؟
راهی هست که نرفت؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به پزشکی قانونی پرونده ارسال نمی گردد بلکه در حین اجرای صیغه طلاق گواهی عدم بارداری اخذ می گردد البته این نکته را نیز خاطر نشان می سازد که اگر در دادنامه قید گردد شما باکره هستید و بعد این نکته جای سوال دارد که چه کسی با شما رابطه داشته است و این اقدام را انجام داده است

سلام بله باید مراجعه شود .

بله باز هم بایستی به پزشکی قانونی جهت انجام معاینه مراجعت نمایید

اصلاحیه
نیازی برای رفتن به پزشکی قانونی برای گواهی
باکرگی نیست نهایتا ملزم به انجام تست عدم بارداری می باشید

نیازی برای رفتن به پزشکی قانونی برای گواهی عدم باکرگی نیست نهایتا ملزم به انجام تست عدم بارداری می باشید

رویه بیشتر دادگاه های خانواده تهران بر این است که اگر زوجه ، مدعی بکارت شود و حتی زوج نیز موافق باشد باز هم محاکم خانواده، زوجه را جهت معاینه به پزشکی قانونی معرفی می کنند