ادعای ارث کرده اند؛ چه کار باید کنیم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۹ #67127079

پدرم سال ۷۴ زمین و مقداری گردو وتوت به این بند هبه کرد و بند داخل زمین درخت کاشته پدرم سال ۸۸ فوت و بعد از ۱۰ سال وراث ادعایی ما ترک کرده اما پدرم سهم همه را د تقسیم کرد

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود به هبه استتاد نمایید

سلام
می توانید به هبه نامه استناد کنید
هبه شدن ملک را به اثبات برسانید

سلام
شما که ادعای هبه دارید باید اثبات کنید که این اموال به شما هبه شده است ،هبه نامه یا شاهدت شهود برا اثبات ادعای شما کافی می‌باشد.

باسلام باید مدرکی دال بر هبه ایشان ارائه کنین درصورت نبودن مدرک شهادت شهود نیز کفایت خواهد کرد

سلام ادعای شما مبنی بر هبه شدن ملک باید به اثبات برسد و در غیر اینصورت نمیتوانید مدعی مالکیت ملک باشید

با سلام
اگر هبه نامه معتبر و شاهد دارید.و پیش از فوت پدر زمین و اموال هبه شده را قبض نموده اید.
میتوانید به هبه نامه استناد کنید.و در صورت اثبات هبه مال هبه شده پیش از فوت متعلق به شما خواهد بود

چه مدارکی برای اثبات گفته های خود دارید بطورمثال هبه نامه ای یا شاهدانی که ادعای شما را اثبات نمایند .
واینکه برای تقسم سهم الارث وراث چه چیزی دارید که بیانگر سهم شماست