قرارداد معاملاتی با تضمین چک امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۸ #67111639

طبق قرارداد تامین کننده سنگ برای شخصی هستم
که بر اساس قرارداد ایشون موظف به پرداخت کامل وجه هر محموله حداکثر تا ۷ روز بعد از تحویل محموله هستند
بابت تضمین چک به مبلغ یکصد میلیون تومان به من تحویل دادند بدون درج تاریخ و با قید تضمین
ولی در متن قرارداد ذکر کردیم در صورتی که ایشون مبلغ هر پارت ارسالی رو بعد از گذشت ۷ روز نقدا پرداخت نکنند چک قابل وصول خواهد بود
قرارداد تعیین داوری دارد
امروز چک رو بانک بردم بعلت نبود موجودی و عدم تطابق امضا چک برگشت خورد
پشت چک ضامن هم داریم
چک پسر مشتری که خود ایشان چک پسرشون رو ضامن شدند
بابت عدم پرداخت ارزش سنگ ها
و عدم پرداخت سود ناشی از صادرات
و همچنین تاخیر در پرداخت وجه
و خسارات ناشی از تولید سنگ بنا به درخواست ایشان چه راهکاری وجود دارد که سریع به نتیجه برسیم
ممنونم

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . چک ضمانتی فاقد جنبه کیفری است . شما باید برای مطالبه وجه چک از طریق نهاد داوری اقدام کنید و مراجعه شما به دادگاه ، موجب صدور قرار عدم استماع یا عدم صلاحیت می گردد .ضمن این که فقط تا میزان طلب خود حق اقدام نسبت به چک دارید .

شکایت کیفری و حقوقی می شود مطرح کرد
و فقط از طریق اجرای ثبت نمی شود اقدام کرد چون مطابقت امضا وجود ندارد