چگونه در دادگاه اثبات نمایم که شوهرم به من خیانت کرده است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۳۶۸ #67069906

با سلام و خسته نباشید.
من و شوهرم حدود یک ماه هست که با هم به مشکل خوردیم و شوهرم اکثر شب ها خونه نمی اومد و اگر هم می اومد ساعت ۴ صبح می اومد و ۸ صبح هم می رفت و بعدا من فهمیدم با دو تا خانم دیگه ارتباط داره و پیش اونها میره، من قهر کردم و رفتم خونه پدرم و بعد ایشان اظهارنامه تمکین واسم فرستاد و مادرش و عموهاش رو فرستاد دنبالم و منو برگردوندند، در این مدت یکماه من مهریه ام رو به اجرا گذاشته ام، حال ایشون بعد از اینکه من برگشتم خانه ابتدا میگفت منو تو خونه راه نمیده، با اصرار مادرش، منو بردند داخل خانه، ایشون میگه تا شکایت مهریه رو پس نگیری من با تو در یک خانه نمی مونم، الان که من اومدم و تمکین کردم، ایشون از خانه زده بیرون و میگه به خونه برنمیگرده، منم چون اموالش رو توقیف کردم، میدونم اگه اجراییه مهریه رو پس بگیرم ایشون اموالش رو می فروشه و مهریه منو نمیده و خودم رو میندازه بیرون.
حال از شما بزرگواران تقاضا دارم تا منو راهنمایی کنید چه کنم تا در دادگاه واسه طلاق دفاعیه داشته باشم و بتونم طلاق بگیرم.
ایشون چندین بار گفته مهریه ات رو میدم ولی به هیچ وجه طلاقت نمیدم.
یا باید با این شرایط زندگی کنی یا تا آخر عمرت بسوزی.

به خدا موندم چه کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولاشما باید اموالی که از ایشان توقیف کرده اید به مزایده گذاشته بفروشید و مهریه خود را بگیرید
در خصوص طلاق نیز بحث های مفصلی وجود دارد که باید رعایت کنید و انجام دهید به اجمال می توان گفت می توانیدخروج از منزل ایشان را به صورت نه ماه متوالی با گزارش ۱۱۰ مستند کنید و حکم طلاق را بگیرید
ویا عدم پرداخت مهریه به مدت ۶ ماه را مبنای طلاق قراردهید
و موارد مفصل دیگر
موفق باشید

سلام،
اثبات خیانت ایشان بسیار دشوار و عملا غیر ممکن است
بهترین راه اقدام از طریق مهریه است تا اهرم فشاری باشد برای دستیابی به طلاق توافقی.