آیا میتوانم نام خانوادگی را تعویض کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۹ #67026977

سلام آیا من میتوانم نام خانوادگی خود را بر اساس نام خانوادگی مادرم تغیر دهم؟
و ضمنا مادر من فوت کرده است

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله می توانید از ثبت احوال اقدام نمایید

سلام
بله میتوانید با مراجعه به ثبت احوال اینکار را انجام دهید

از نظر قانونی منعی برای تغییر نام خانوادگی وجود ندارد لذا درخواست خود را به اداره ثبت احوال ارایه و از آن طریق پیگیری کنید

بله جهت ثبت درخواست به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

با درود
با مراجعه به ثبت احوال و تقاضای شما شدنی است، لکن، شرایطی دارد که باید رعایت فرمائید.

با سلام..
می توانید با مراجعه به اداره ثبت احوال محل، درخواست تغییر نام خانوادگی خود را مطرح نمائید. ضمنا مدارک هویتی خود را نیز به همراه داشته باشید..
موفق باشید..

بله امکان تغییر نام خانوادگی برای شما وجود دارد و برای این منظور باید ب ثبت احوال مراجعه کنید