چگونه از میزان مهریه مادر همسرم مطلع شوم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۲ #67010330

سلام
مدت ۵ سال است که همسر بنده فوت کرده. مادر همسرم ۲۰ سال پیش فوت کرده است.
بعد از فوت همسرم پدر خانمم درخواست سهم الارث از مهریه دخترش را از من مطالبه کرده است. علیرغم اینکه فرزندی از همسرم دارم تا الان بصورت اقساط سهم الارث مهریه همسر فوت شده ام را به پدرش میپردازم. با توجه به اینکه مادر خانمم قبل از همسرم فوت کرده میخواهم دادخواست طلب سهم الارث همسرم از مهریه مادرش را از پدر خانمم طلب کنم ولی سند ازدواجشان در دسترس نیست که مطالبه نمایم.
۱- باید چکار کنم تا سند ازدواجشان را به دادگاه ارائه دهد؟
۲- در صورتیکه اعلام کند که مهریه را پرداخت نموده و بعد مادر خانمم فوت کرده میتوانم از ایشان بابت مطلع و یا اینکه مهریه مادر خانمم را از چه طریقی پرداخت نموده و بعد از فوت مادر خانمم که ایشان قیم خانمم بوده مهریه پرداخت شده کجا و چه سرانجامی داشته، مطالبه نمایم؟؟
ممنون میشم اگر راهنمائیم کنید. خدائیش با این خرج گران خیلی سخت هست که بیش از نیمی از درامدم را به او بدهم.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون قرار است شما ادعای طلب بابت مهریه را بکنید پس اثبات بدهی و میزان آن نیز بر عهده شما بوده و دادگاه نمیتواند اقدام به تحصیل دلیل نماید . لذا قطعا چنانچه از اصل موضوع و میزان و نحوه و بقاء و ..... بدهی اطمینان نداشته و مدرکی نیز در اختیارتان نمی باشد احتمال پذیرش دعوی بسیار ضعیف و در حد محال است .

سلام شما دادخواست خودرا بدین و رد آن بنویسید سند ازدواج نزد وراث مادرزن سابقم می باشد