آیا مستاجر میتواند از من مالک شکایت کند در صورتی خودش ملک را تخلیه و قرارداد فسخ را امضا نموده است و کلیه اموال خود را منتقل کرده است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۲۹ #67002920

سلام خسته نباشید
بنده ملک خود را اجاره دادم و پس از اتمام مدت اجاره، مستاجر در حضور مشاور املاک قرارداد فسخ اجاره نامه را امضا نموده و اثر انگشت زدند و ملک را تخلیه کردند و ودیعه خود را پس گرفتند، حال پس از گذشت ۳ ماه مستاجر به دروغ ادعا نموده که وسایلی در انباری داشته و خواهان پس گرفتن آنها شده است و تهدید به شکایت از من کرده است حال سوال من این است که آیا مستاجر میتواند از من مالک شکایت کند در صورتی خودش ملک را تخلیه و قرارداد فسخ را امضا نموده است و کلیه اموال خود را منتقل کرده است؟
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام جرمی محقق نشده.

با احترام جرمی رخ نداده

وقت بخیر عنوان مجرمانه متصور نیست

ابتدابایددیدموضوع جنبه جرم راداردیامطالبه میباشدکه به نظرمیرسداین موردعنوان مجرمانه ندارد

خدمت شما عرض کنم این معاهده اصولا شخصی که مدعی هر امری هستید و می‌دانید می‌بایست ضمن ادله اثبات دعوا ادعای خودشان اثبات بکنند صرف ادعا کفایت نمی‌کند

با سلام
طبق قانون ، هر شخص که مدعی امری میباشد بایستی ادعای خود را در محکمه اثبات نماید

سلام ایشان باید اثبات کند که موقع تخلیه ملک انباری را به عللی تخلیه نکرده و اگر املاک حضورداشته هنگام تخلیه، شما شاهدی دارین مبنی بر اظهارات کذب مستاجر بنابراین اگر شکایت هم کند جنبه حقوقی ندارد.