با توجه به اینکه تصویر فیش واریز و متن چت و شماره موبایل و تلفن ثابت خریدار را دارم آیا کفایت میکنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۵ #66997523

سلام
پرونده ای در دادسرا تشکیل شده و نیابتی ارسال شده و توضیحاتی کوتاه در خصوص مبلغ واریز شده به حساب دادم. بعد از مدتی رای دادسرا جلب به رسیدگی با توجه به گزارشات پلیس فتا (که اصلا تماسی با من نداشته) صادر شده. ضمنا شاکی شخصی می باشد که بنده نمیشناسم.
مبلغ عنوان شده از حساب شخص دیگری به حساب من کارت به کارت شده و متن چت تلگرام تصویر واریزی (به همراه درج توضیحات بابت در نرم افزار آپ) را هم دارم. بعد از واریز کد نرم افزار برای خریدار ارسال شد. شخصی که پول را به حساب من ریخته قرار منع به تعقیب و برای من جلب به دادرسی در داداه کیفری صادر شده. لطفا بفرمایید با توجه به اینکه تصویر فیش واریز + متن چت تلگرام + شماره موبایل و تلفن ثابت خریدار را دارم آیا کفایت میکنه؟ چون اتهام کلاهبرداری زده شده !

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام‌ به هرحال هردوی شما باید جلب به دادرسی می شدید البته به شرطی که شخصی که با شما تماس داشتند جهت واریز را بتوانید پیدا کنید که در اینصورت او هم باید جلب به دادرسی شود، و شما هم چون در قبال پول حتما کالایی تحویل داده اید یا قرار بوده تعهدی انجام دهید، این موضوع می تواند مستند ادعای شما قرار بگیرد در جهت برائت.