از شخصی سفته ای دارم به دروغ اعسار زده، چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۲ #66986150

سلام دوستان عزیز
از شخصی سفته دارم به ۳۱۵ میلیون که در قبال انگشتر یاقوت که به ایشون فروخته بودم و قراردادش هم هست از ایشون گرفتم حالا دادخواست مطالبه وجه سفته دادم دادخواست اعسار دادن ایشون میگن انگشتر رو گم کردم و پولش رو هم ندارم د به استناد شهادت شهود من شاهد دارم که انگشتر رو تو گاو صندوش داشت اگر شاهد ببرم که ایشون توانایی مالی جهت پرداخت کلش رو به صورت یکجا دارن و ایشون هم شاهد بیارن که معسر هستن آیا میرن زندان؟
ینی در دفاع از اعسار ایشون اگر به شهادت معارض استناد کنم اعسار ایشون طبق اصل ایثار رد میشه؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید با معرفی اموال ایشان همسر نبودش را ثابت کنید

با درود..
در اینخصوص می تواتید علاوه بر جرح شهود،، پیشنهاد می گردد که نسبت به شناسایی و معرفی و توقیف اموال ایشان اقدام نمایید..

سلام دوست عزیز به نظر ابتدا وضعیت شغلی ایشان را بررسی کنید چنانچه شغل ایشان مشمول مشاغل تجاری باشد ایشان تاجر محسوب و اساسا تجار امکان طرح اعسار ندارند و باید اعلام ورشکستگی نمایند ایشان،(خریدار انگشتر) به نظر مشمول اعسار نباشند.

با سلام بستگی به دفاعیات شما و لوایح تقدیمی دارد بهتر است اقدام به گرفتن وکیل نمایید.

درود
شما باید با ارائه دلایل و مدارک و معرفی اموال معسر نبودن را ثابت کنید.

با سلام اگر مال معرفی کنید مشکل حل میشود و یا کذب بودن شهادت شاهدان اثبات کنید

درود بر شما، توصیه می‌شود چنانچه امکان دارد، در مقابل اعسار ، اموالی از ایشان را معرفی کنید.