توهین یا افترا یا تهدید با شهادت یک مرد و یک زن یا پیامک اثبات خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۰۶۲ #66981

با سلام و عرض ارادت.
سوالی داشتم اگر امکانش هست ممنونتون میشم که پاسخ بدید.

چند وقت پیش مدیر یک شرکت با موبایل شخصی و تلفن شرکت با بنده تماس گرفتند و شروع به فحش دادن و تهمت زدن کردند و بنده رو تهدید کردن که میکشمتون.
ایشون از اینکه بنده به سازمان بازرسی کل شکایت کردم ناراحت بودند. و حتی بنده رو به نشر اکاذیب و ضرر و زیان متهم کردند و قصد بنده رو اخاذی میدونستند.
در مورد نشر اکاذیب خدمتتون عرض کنم که مطالبی که بنده اعلام کردم عین پاسخی بوده که سازمان بازرسی به بنده دادند. و به هیچ عنوان محرمانه نبوده . و این مطالب رو بنده فقط به خود شرکت گفتم.

به همین دلیل قصد داشتم از ایشون به دلیل ادعاهای پوچ و بی اساس اخاذی و تهمتی که به بنده زدن و همچنین فحاشی و تهدید به قتل شکایت و احاده حیثیت کنم.
البته بجز همون تماسی که با بنده داشتند و یک پیامک مدرک دیگه ای ندارم. البته همسرم و برادرم شاهد این صحبت ها بودند.

منتظر راهنمای شما هستم.

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عمل ایشان شامل 3 جرم تهدید ماده 669 قانون تعزیرات، توهین ماده 608 قانون تعزیرات، و افترای ماده 697 قانون تعزیرات می باشد. طبق ماده 199 قانون مجازات دو شاهد مرد نصاب شهادت در جرائم خواهد بود. از آنجا که شهود شما یک زن و یک مرد می باشند قاضی شهادت شهود را صرفا برای مزید اطلاع استماع خواهد نمود و این شهادت دلیل محسوب نخواهد شد. هم چنین پیامک اماره ای خواهد بود در راستای علم قاضی و نه به عنوان دلیل متقن که قاضی صرفا بر اساس آن حکم صادر کند.

موید باشید