چقدر طول میکشه تا طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹۴ #66966719

سلام وقت بخیر
من از شوهرم حق طلاق دارم ولی باید از طرف اون یک نفر رو به عنوان وکیل انتخاب کنم تا بتونم طلاق بگیرم . خواستم ببینم که هزینه این کار چقدر میشه و اینکه چقدر طول میکشه تا طلاق بگیرم؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید🙏 و ضمنا ما پرونده های زیادی علیه هم داریم و من چون روحا دیگه کشش دادگاه رفتن ندارم، اگه بیخیال این پرونده ها بشم و نرم دنبالشون آیا خود به خود این پرونده ها بسته میشه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مراحل قانونی زیر را باید طی کنید وابتدا توصیه می شود به یک وکیل مجرب مراجعه نمائید
.۱- ثبت نام در سامانه تصمیم صورت پذیرد
۲-شرکت در جلسات مشاوره شورا انجام گردد
۳.بعد از گذشت ۴۵ روز از زمان ثبت نام در سامانه تصمیم، اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق از واحد مشاوره.
۴.ثبت نمودن دادخواست طلاق توافقی در دفاتر خدمات قضایی.
۵.شرکت در جلسه دادگاه و انجام تست بارداری و شرکت درجلسه داوری.
۶. صدور رای و ثبت طلاق در یکی از مراکز
هزینه وکیل بر اساس توافق طرفین می باشد. ومی بایست طبق تعهد پرداخت شود

زمان انجام کار به حجم کار دادگاه بستگی دارد و باید برای زوج وکیل بگیرید
نکته دیگر آن که بهتر است از طریق مصالحه دعاوی دیگر را مختومه نمایید تا مجبور به مراجعه به دادگاه نشوید
در صورت لزوم به مراجعه به دادگاه امکان اخذ وکیل را دارید

باسلام
اگر روحیه مراجعه به دادگاه را ندارید میتوانید اخذ وکیل نمایید
مدت زمان در طلاق را مثل سایر پرونده ها دقیقا نمیتوان اعلام نمود و بستگی به دعاوی و حقوق مالی شما دارد
اگر قصد ادامه پرونده ها را ندارید اعلام رضایت یا ترک تعقیب آن را بخواهید

با عرض سلام
شما و و کیل باید ابتدا دادخواست طلاق مطرح کنید .
بعد در جلسه رسیدگی حضور یابید
مدت زمان انجام کار بستگی به زمان تعیین جلسه رسیدگی است.
هزینه دعوی طلاق غیر مالی است

با سلام. برای طلاق توافقی با استفاده از وکالت نامه مراحل زیر باید طی شود:
۱.ثبت نام در سامانه تصمیم.
۲.شرکت در جلسات مشاوره.
۳.بعد از گذشت ۴۵ روز از زمان ثبت نام در سامانه تصمیم، اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق از واحد مشاوره.
۴.ثبت دادخواست طلاق توافقی در دفتر خدمات الکترونیک قضایی.
۵.شرکت در جلسه دادگاه و انجام تست بارداری و شرکت در
جلسه داوری.
۶. صدور رای و ثبت طلاق در یکی از مراکز.
هزینه وکیل بر اساس توافق بین وکیل و موکل می باشد.