چگونه عدم صلاحیت زوجه را برای نگهداری دختر پنج ساله ام، قبل طلاق، ثابت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۱ #66939216

زوجه غیابا به الزام به تمکین محکوم شده،اجراییه الزام به تمکین را تحویل دفتر دادگاه داده ام،دختر پنج ساله دارم که پنج ماه است با مادرش در منزل پدر زن است:
۱.زوجه درخواست طلاق نمی دهد و منتظر درخواست طلاق از سمت من است،و درخواست مهریه هم هنوز نداده،ولی احتمالا بزودی درخواست کند، آیا می توانم درخواست عدم صلاحیت مادر را کنم؟و دختر را نزد خودم اورم؟ چگونه درخواست کنم که بچه را بگیرم؟ راهی هست که موثر باشد؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است
در صورت جنون یا ازدواج مادر حضانت از ایشان ساقط خواهد شد

در صورتی که مادر ازدواج کند یا مبتلا به جنون شود حضانت از وی سلب خواهد شد

باتوجه طرح سئوال شما و اینکه خانم تان هیچگونه بیماری و تخلف اخلاقی و..... نداره وصرفا باهم تفاهم و اختلاف ندارید واز آنجائیکه حضانت طفل تا پایان ۷ یسالگی با مادر است لذا هیچگونه امکان سلب حضانت برای شما وجود نداره بهتره سازش کنید

با سلام
در طلاق حضانت فرزند تا سن هفت سالگی با مادر است و در صورت جنون یا ازدواج مادر ، حضانت از وی ساقط میگردد و اما در خصوص عدم صلاحیت مادر باید مدارکی جهت اثبات این موضوع داشته باشید. از قبیل مشکلات اخلاقی ، روحی و امثالهم.