مرکز داوری اتاق تعاون مرجع قضایی است یا غیرقضایی؟ صلاحیت آن چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۰ #66930855

مرکز داوری اتاق تعاون، مرجع قضایی است یا غیرقضایی؟ چنانچه بنا بر الزام قانونی و شرط موجود در اساسنامه شرکت می‌بایست دعوای خود را بدوا در مرکز داوری اتاق تعاون مطرح نماییم ولی در دادگاه مطرح نماییم، آن گاه تکلیف دادگاه در برابر دعوای مطروحه چیست؟ آیا دادگاه صلاحیت رسیدگی را دارد؟ چنانچه دادگاه صلاحیت رسیدگی نداشته باشد، چه تصمیمی نسبت به دعوای مطروحه خواهد گرفت؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مرکز داوری اتاق تعاون نهاد غیر قضایی بوده و به جهت درج شرط داوری در اساسنامه ، رسیدگی به اختلافات ابتدا از طریق داور میبایست انجام شود و دادگاه با مواجهه با چنین دعاوی قرار عدم استماع صادر میکند.

سلام وقت بخیر
۱-غیرقضایی
۲-تکلیفی جهت رسیدگی ندارد.
۳-خیر
۴- قرار عدم استماع دعوی

با سلام
نهاد مذکور مرجع غیرقضایی محسوب می شود. در صورت طرح ابتدایی دادخواست در دادگاه به علت وجود شرط داوری، دعوای شما با صدور قرار عدم استماع مختومه خواهد شد.

سلام مرجع غیر قضایی هست
و اگه دادخواست بدید بعلت وجود شرط داوری دادگاه قرار عدم استماع میزنه

اگر در اساسنامه نوشته شده شرکا می توانند دعوای خود را در داوری اتاق بازرگانی مطرح کنند یا اینکه انتخاب داور را منوط به توافق طرفین دانسته رجوع به داور اختیاری است و الا داوری مرحله اولیه و لازم است

مرجع غیر قضایی است.
دادگاه شمارا به مرکز داوری ارجاع میدهد.