چطور میتونم ثابت کنم که ایشون دروغ میگویند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۲۱ #66924758

باسلام. همسر بنده تمکین خاص نمیکردند که دادخواست دادم و در دادگاه به دروغ اذعان داشتند که شوهر بنده درخواستی از بنده ندارند و الا من تمکین خاص از ایشون میکنم و اگر مدتیه که رابطه نداریم به این دلیل هست که شوهرم از بنده رابطه زناشویی را مطالبه نمیکنن

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. زندگی زیر یک سقف اثبات این امر را بر مدعی سخت می کند. با برای این منظور ادله محکمه پسند ارائه شود. بعضی اوقات موضوع باید از طریق روان شناس مورد بررسی قرار گیرد. موفق باشید.

درود
تمکین خاص عملا در مراجع چون جز روابط خصوصی است قابل اثبات نمی باشد.

با درود سکونت مشترک در یک منزل نشان و اماره ای است که ایشان تمکین خاص نیز می‌کند، خلاف آن را شما باید اثبات نمایید و راهی‌ جز این نیست

سلام وقت بخیر
اصل بر تمکین می باشد و در صورتی که شخصی مدعی است که همسر خود تمکین نمی نماید ،می بایست با توجه با ادله ای که در اختیار دارد این امر را اثبات نماید

اثبات تمکین خاص برعهده شوهر است و اگر در یک خانه زندگی میکنید اثبات آن مشکل می باشد

اثبات تمکین خاص برعهده خود شما و دشوار است.

درود بر شما، در خصوص روابط زناشویی و تمکین خاص اصولا در زندگی مشترک، بنا بر تمکین است، لذا اثبات خلاف آن تقریبا ناممکن خواهد بود.