تصرف ملک عدوانی

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۴۱ #6692

محمد مالک رسمی یک ساختمان تقریبا قدیمی است که برای ساخت ان مورخ87/12/2باعلی قردادمشارکت منعقدنموده وعی اجرت ساختمان رابرداشتن یک ئاخددرطسقه شوم قرارمی دهد واین موضوع موردتوافق قرارمی گردد وتعهدمی دهدتاتاریخ88/8/5کل ساختمان راتحویل مالک نمایدعلی به لخاظ نیازمالی واحدخودرادرتارخ88/8/6بعدازتکمیل ساختمان به قاسم فروخته ویک سوم ثمن معامله رااخذنموده قراربراین بوددرتاریخ88/8/15بااخذالباقی ثمن ملک فروخته شده رابه قاسم تحویل دهد قاسم نمی تواند قسمت دوم ثمن معامله راتحویل علی دهد اما درهمان روز88/8/15بدون رصایت براپارتمن استیلا پیدامی کند وکاملامتصزف می شود
عنوان دعواچیه وایانیازبه اضهازنامه دارداگه امکان داره دادخواستی هم مرقوم بفرمایید؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موکل گرامی
به جهت اینکه سوال شما زوایای گوناگون داشته و نیاز به پیگیری ویژه دارد لطفا برای دریافت نتیجه مطلوب یکی از موارد زیر را پیگیری فرمایید.
1 - جهت ارزیابی پرونده خود وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام در قسمت پرتال مشتریان با ارسال مشخصات در قسمت ارزیابی حقوقی، درخواست ارزیابی پرونده خود را ارسال فرمایید.
2 - جهت درخواست وکیل بر روی پرونده خود، وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام در پرتال مشتریان درخواست خود را اعلام فرمایید. ( در صورت فوری بودن درخواست وکیل می توانید با شماره 87132 نیز تماس حاصل فرمایید.)
3 - جهت رزرو وقت قرار ملاقات با وکیل نیز وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام وقت ملاقات خود را رزرو نمایید.
موفق باشید