آیا جز مستثنیات دین محسوب میشود یا اینکه امکان توقیف بابت مهریه رو دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۹ #66912507

سلام،
بنده یه منزل ۷۰ متری دارم با توجه به اینکه تنها ملک بنده بوده و در رهن بانک میباشد و انجا ساکن هستم
ایا زوجه با داشتن روابط میتواند منزل بنده را مصادره کنه و همچنین بدون دلیل موجه و شروط ضمن عقد چقد امکان داره موفق به طلاق بشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام جز مستثنیات دین میباشد ،طلاق یا از جانب مرد صورت میگیرد مگر اینکه شامل موارد یازده گانه ضمن عقد باشد یا زن در ضمن عقد حق طلاق(وکالت در طلاق ) داشته باشد که میتواند برای همسر اگر حق طلاق دارد وکیل بگیرد یا توافقی برای طلاق بین دو طرف صورت گیرد یا زن با بذل مهریه( در قالب طلاق خلع یا مبارات )اقدام نماید

با سلام
اولا زوجه نمیتواند بدون دلیل محکمه پسندی حق طلاق بگیرد لذا برای طلاق بایستی رضایت شما اخذ گردد.
دوما فعلا خانه شما در رهن بانک است و تا از رهن خارج نشده است باشد نمیتوان آن را به مزایده گذاشت یا مطالبه نمود فقط صرفا میتواند توقیف نماید و شما میتوانید با اثبات اینکه این ملک جزو مستثنیات دین است رفع توقیف ملک را از دادگاه بخواهید

اگر توقیف هم شود میتوان با استناد به مستثنیات دین رفع توقیف خواست و در مورد طلاق نیاز به اثبات شرایط طلاق توسط زوجه است