میگن غیر قابل افرازه پس عوارض برای چی گرفتن؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۸ #66849038

برای پیگیری امکان افراز زمین مشاعی رفتم شهرداری که بعد از کلی رفت امد گفتن عوارض ماده ۱۰۱ باید پرداخت کنی مبغلش هم شد ۱۸ میلیون با عنوان عوارض تفکیک اراضی بعد از پرداخت حالا که رفتم میگن غیر قابل افرازه پس عوارض برای چی گرفتن؟ امکان شکایت هست

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی |: فرض مورد مذکور خدمت شماعرض کنم ( هرچند نکات مبهمی در سوال هست که بسیار موثر است اما با دقت توجه کنید تا موفق شوید) انشالله:
۱) ابتدا ماهیت اصلی تفکیک مشاعات را مشخص کنید . ( کلیه شرکا موافق تفکیک هستند یا خیر --- از شرکا آیا شریکی محجور یا غایب است یا خیر ) لازم بذکراست در چند مورداراضی یا املاک غیرقابل تفکیک هستند
تقسیم به موجب قانون منع شده باشد.
شرکا در ضمن قرارداد شرط عدم تقسیم کرده باشند.
الف) هر گاه تقسیم موجب از مالیت افتادن مال یک یا چند نفر از شرکاء باشد تقسیم ممنوع است.
ب)در مورد زمین مذکور معارضه ایی وجود داشته باشد که تا زمانی که رفع تعارض نشده اقدام به تفکیک و افراز نخواهد شد.
ج) تفکیک وقسمت ملک از وقف جایز است ولی تقسیم موقوفه بین موقوف علیهم جایز نیست.
برفرض عدم موارد فوق الذکر و موافق بودن تمام شرکا : اما به درخواست احدی از شرکا ::
۲) به سازمان ثبت محل زمین مشاع مراجعه و درخواست تفکیک زمین را با توجه به مدارک لازم بدهید ( بدون ذکر افراز زمین )
برفرض موافق بودن تمامی شرکا:
۳) ابتدا قدر السهم و میزان زمین هر یک از شرکا را مشخص و درخواست تفکیک به انضمام توافق شرکا را ( بدون ذکر عنوان افراز)به سازمان ثبت محل زمین بدهید ( با مدارک لازم)
چنانچه ایضا از تفکیک ملک ممانعت بعمل |آمد که بسیار بعید است ..اینک میتوانید دادخواستی براساس افراز مشاعات تقدیم دادگاه نمایید لذا :
۱) لزومی بر رضایت تمامی شرکا نیست .
۲) ابتدا و بدوا تقاضای کارشناسی بر اساس مشخص نمودن قدر السهم و مشخص نمودن سهم شرکا بدهید
۳) با در دست داشتن نظریه کارشناسی دادخواست افراز را در دادگاههای عمومی حقوقی مطرح و تقدیم کنید تا رای مقتضی صادر گردد .
و اما در نهایت با در دست داشتن یا مجوز ثبت یا حکم دادگاه به شهرداری مراجعه و تقاضای سند تفکیکی کنید و الی آخر.......
امیدوارم پاسخ ، مقصود نظر حضرتعالی را حاصل نماید