دلیل بلوکه شدن حسابم در بانک چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۱ #66845084

من حدود یک ماه پیش یک برنامه به یک نفر فروختم
که این نفر شماره کارت و رمز دوم و بم داد و گفت پولو تو حسابت بزن
من اومدم پولو بزنم تو حساب با برنامه ی آپ این پولو واریز کردم و برای خودم اینترنت گرفتم حدودا ۱ ملیون واریز کردم بقیشو اینترنت گرفتم
حالا بعد یک ماه پدر اون شخص بام تماس گرفته و گفته که پسر من دستگیر شده و شما پول و از حسابش برداشتین و این حساب هک شده مال شخص دیگری بود و پلیس فتا میاد دنبالتونو این حرفا کع گفت از حساب طرف ۲۱ ملیون پول برداشته شده شما همون ۱ ملیون خودتونو بدین درست شه بره . مثل این که پسرش تو کار هک و اینا بوده
یکی از حساب هام هم بلوکه شده .
من که کاری نکردم ممکنه برام مشکلی به وجود بیاد؟
یا بهتره چه کاری انجام بدم حالا؟چون سر خودمم کلاه رفته

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
باید هک کردن شما رو بتونن ثابت کنن ودرصورت اثبات همان مبلغ را باید پرداخت کنیدو تا زمان مشخص شدن وضعیت پرونده حساب شما مسدود می ماند .