آیا باز هم در آینده امکان به اجرا گذاشتن مهریه شو داره یا نه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۷ #66763222

سلام...وقتتون بخیر...
میخاستم بدونم اگر خانمی از درخواست مهریه خودش در اجرای ثبت انصراف بده و ابلاغ استرداد کنه..

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انصراف موقتی تاثیر ندارد

بله. انصراف از ادامه پرونده جاری بوده است. به معنای انصراف از اصل طلب و مهریه نیست. مهریه همچنان به قوت خود باقی است.

برای درخواست مجدد مهریه منعی ندارد.

با سلام
بله میتواند
مگر اینکه مهر خویش را به زوج ابراء نماید یا بذل معوض نماید .

سلام. مهریه دین است. و اگر مهریه را کلا بذل کند. دیگر طلبکار نیست. ولی گذشت در مرحله اجرا،در اصل دین خللی ایجاد نمی کند. باتشکر

با سلام
بله مهریه در هر صورت به زوجه تعلق میگیرد .

با سلام. بله مجددا می‌توانند درخواست اجرای مهریه را انجام دهند. منعی ندارد.