آیا دادگاه می تواند از طریق نامه زدن به بورس، سهام های اینجانب را در بورس را نیز توقیف کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۶ #66762893

اینجانب محکوم به پرداخت مهریه هستم. خانم بنده در جریان بوده که من سهام دار شرکت هستم ( که در سامانه ثبت شرکت ها به طور رسمی ثبت شده است) اما این مدرک را برای دادگاه ارائه نکرد. من هم بعد از اینکه دیدم ایشان برای مهریه اقدام کرده، در صورت جلسه تغییرات شرکت، خودم را از سهامداری آنجا خارج کردم. با توجه به اینکه پرونده مهریه به مرحله تقسیط رسیده و حکم دادگاه هم در این باره صادر گردیده، آیا اینجانب باید نگران رو کردن این مدرک از طرف خانم باشم؟
در همین باره، بنده از طریق بورس اوراق بهادار، سهام چندین شرکت را خریده و در حال حاضر نیز دارم. آیا دادگاه می تواند از طریق نامه زدن به بورس، سهام های اینجانب را در بورس را نیز توقیف کند ؟
یا فقط سهام های رسمی ثبت شده در اداره ثبت شرکت ها مربوط به شرکتهای سهامی خاص و... در معرض توقیف است ؟
اگر امکان توقیف از دادگاه وجود دارد آیا در صورت فروش سهام های بورسی ام در حال حاضر که ابلاغیه ای مبنی بر توقیف آن ها نیامده و حکم تقسیط هم در حال صادر شدن هست، بعدا ممکن است در معرض شکایت از طرف خانم باشم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله ، سهام نیز قابل توقیف میباشد .

تمامی سهام هایی که به نام شما باشد قابل توقیف است .