خودرو را تحویل نمیدهند، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۵ #66738262

سلام خسته نباشید
از یه شرکت خصوصی اقدام به خرید خودرو اقساطی کردم، الان بعد از گذشت ۷۵ روز با توجه به اینکه مدارک کامل هست تحویل نمیدند.
میخواستم راهنمایی کنید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید ضمن ارسال اظهارنامه مبنی بر تحویل، اقدام به طرح دعوای الزام به تحویل مبیع و مطالبه خسارات را طبق قرارداد نمایید

با سلام ووقت بخیر
ابتدا اظهارنامه ای دال برتحویل خودرو پیرو قراردادتون به شرکت مربوطه ارسال کنید ودرصورت عدم تحویل دادخواست تحویل خودرو را پیگیری کنید