این مورد در کدام قانون بیان شده که در لایحه دفاعی ام از آن استفاده کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۳ #66662481

با سلام
تصرف ممکن است بالمباشره باشد یا با واسطه، مانند تصرف قیم و وکیل و مباشر، تصرف مستاجر در حکم تصرف موجر است.
لطفا بفرمایید برای ذکر این مورد در لایحه دفاعی ام بنویسم که این مطلب در کدام قانون ذکر شده است؟
در جایی خواندم این مربوط به رای دیوان عالی کشور به شماره ۹۷۶_۳۳ سال ۱۳۰۸ است ولی در گوگل که شماره رای را سرچ میکنم چیزی نیست.

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای جستجوی رای به سایت دیوان عالی کشور مراجعه نمایید

سلام . سوال شما کلی و مبهم مطرح شده باید موضوع را مختصر شرح دهید ته امکان مشاوره فراهم باشد .

لازم نیست استناد بکنید متن مورد نظر صحیح است و همین را انشا بفرمایید.