سازنده آپارتمان را تحویل نمی دهد؛ چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۴۰ #66619080

با سلام
ملکی را ۷ سال پیش پیش خرید کردیم ولی به علت مشکلات بین مالکان ( ۱۶ مالک ) با سازنده ملک ها را سازنده تحویل نمی دهد قرار بوده در سقف چهارم دنگ سازنده بنام زده بشه که مالکان انجام ندادن و سازنده هم آپارتمان را تحویل نمی دهد ( ما از سازنده خریدیم ) در حال حاظر هم دنگی بنام سازنده نیست چکار باید کرد؟🙏🏼

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این امر بستگی به توافقی دارد که بین شما و سازنده تنظیم و شرط شده است در صورت عدم ایفای تعهد از سوی سازنده میتوانید بر علیه ایشان اقامه دعوی نمایید

آیا قرار دادی بین یکدیگر امضاء کرده اید؟
آیا تعهدی ب شما داده شده است توسط سازنده؟
و امثال اینگونه سوالات را شما از طریق تماس تلفنی میتوانید راهنمایی دریافت کنید