آیا با این شرایط میتواند حکم جلب بنده را بگیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۲۶ #66552475

با سلام.
بنده ( زوج ) حکم طلاق را گرفته ام و برای پرداخت مهریه تعیین شده هر ۱۴ ماه یک سکه. اما حدود یک سال است که زوجه از طریق ثبت اسناد یک چهارم حقوق بنده را بابت مهریه دریافت میکند. اکنون که حکم صادر شده ازش خواستم که اون پرونده ثبت را مختومه کند تا بنده بتوانم حکم طلاق را اجرا کنم و ایشان پرونده را عمدا" مختومه نمیکند. اساتید محترم حال اگر بنده حکم دادگاه را اجرا کنم باید هم از ثبت اسناد یک چهارم حقوق بابت مهریه بدهم و هم ۱۴ ماه یک سکه؟
برای بنده غیر ممکن است که هر ۱۴ ماه یک سکه و همزمان یک چهارم هر ماه ازم کسر بشه.
آیا زوجه میتونه بعد از ۱۴ ماه حکم جلب برای عدم پرداخت سکه را برای بنده بگیرد؟ در حالی که تو این ۱۴ ماه یک چهارم حقوق را بابت مهریه خواهد برد.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بابت یک طلب نمیتوان از دو مرجع همزمان یک خواسته رو پیگیری کرد از طریق اجرای احکام پیگیررفع توقیف و کسر از حقوق خود شوید. ممکن است بابت قسمتی از سکه ها اقدام به کسر از حقوق و بابت مابقی در دادگاه اقدام شده باشد دراین صورت نمیتوانید اعتراض کنید

مدارک و مستندات پرداخت را به اجرای احکام ارایه کنید امکان مطالبه مهریه از دو مرجع بطور همزمان امکان ندارد

بله در صورت عدم پرداخت یا صدور حکم اعسار می‌تونه شما رو جلب کنه

با سلام
هر چند طبق قانون زوجه میتواند از دو مرجع جهت مطالبه مهریه اقدام نماید اما خب شما نیز میتوانید دادخواست تعدیل از پرداخت اقساط به دادگاه ارایه نمایید

سلام
مستندات کسر حقوق توسط اجرای ثبت را به واحد اجرای احکام دادگاه خانواده ارائه نمایید تا مجبور به پرداخت هم زمان مهریه در دو مرجع نباشید.

با سلام
نمیتوان از دو مرجع همزمان یک خواسته رو پیگیری کرد از طریق اجرای احکام پیگیررفع توقیف و کسر از حقوق خود شوید

سلام با توجه به قطعیت رای دادگاه مبنی بر پرداخت هر ۱۴ماه یک سکه شما با ارائه رای قطعی دادگاه به قسمت اجرای ثبت از یک چهارم حقوق خود تقاضای رفع توقیف نمائید