در دادگاه تجدیدنظر فاکتور جعلی ارایه دادند و می گویند به لحاظ معنوی جعل قبول نیست؛ چه راهکاری جهت احقاق حقوق پیشنهاد می کنید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۷ #66549409

سلام و عرض ادب. بنده همه جهیزیه را خودم خریداری و پول آن را پرداخت کرده ام و فاکتورها به نام من هستند و رسید پول واریزی را هم دارم. اما در شروع زندگی با اصرار زوج به او لیست سیاهی دادم. در دادگاه اول رای گرفتم. اما در دادگاه تجدیدنظر فاکتور جعلی ارایه دادند و قاضی هم استناد به لیست سیاهه کرده و رای را نقض کرد. با وجود شکایت جعل از طرف من و تایید بازپرس پرونده. از طرف معاون دادستان و دادگاه کیفری رای را به خانم می دهند و می گویند به لحاظ معنوی جعل قبول نیست و جرم مشهود را نادیده می گیرند و حق من را ضایع کرده اند. چه راهکاری جهت احقاق حقوق پیشنهاد می کنید. متشکرم

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید در مهلت مقرر اعتراض کنید.

با درود
راه حل حقوقی برای شما متصور است.
تشریح موضوع نیازمند بررسی مستندات و بررسی آرا صادره میباشد.

با اینکه شما فاکتور خرید جهیزیه و پرینت بانگی دارید اما بدلیل اینکه به همان وسایل با عنوان جهیزیه لیست سیاه تنظیم وشما نیز ذیل آن را امضا کردید نقض قرار بازپرس از سوی دادکاه و با این استدلال صحیحا صادر گردیده
اکنون شما دوتا راه دارید اولی فرجامخواهی از رای قطعی صادره
دوم با وکیل خودتان حضورا ویا تلفنی مشاوره انجام بدین تا با مطالعه پرونده راهکار درست تری ارائه نمایند