چطور میتونم از کارفرما دیه مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۳۹ #66547777

در کارگاه ساختمانی دچار حادثه شدم،کارفرما اول به یک بیمه ورشکسته مرا معرفی کرد(بیمه توسعه) بعد با زرنگی مسئولیت را به اسم یک شرکت سوری انداخت،دادگاه اونو از اتهام مبرا کرد،،ولی اونا نیومدم حساب شرکت را به دادگاه ارائه بدن،الان چند سال گذشته نمیدونم چکار کنم

مشاوره حقوقی دیه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شماباید درابتدا علیه او شکایتی تقدیم کن بعد از محکوم شدن ملزم به پرداخت می شود

درود برشما
علیه کارفرما شکایت و مدارک مرتبط با حادثه را ضمیمه نمایید .

با سلام و ادب
با استناد به مدارک و مستندات علیه کارفرما شکایت کنین.اگه با اورژانس به بیمارستان اعزام شدین.گواهی بگیرین.اگه شاهد دارین معرفی کنین.

حارثه باید در حین کار و یا مرتبط با آن باشد می توانید علیه کارفرما اقامه دعوا نمایید.

با داشتن مدارک مثبته می توانیدعلیه کار فرما شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

درود بر شما، می‌توانید علیه کارفرما اقدام به شکایت کنید، لکن برای اثبات این امر که خسارت ناشی از کار در کارگاه ساختمانی ایشان بوده، بایستی مدارک، مستندات و شهودی داشته باشید تا بتوانید موفق شوید.

با سلام به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و علیه کارفرما شکایت مطالبه دیه حادثه ناشی از کار نمایید.