آیا شکایت الزام به برداشتن دیوار از شهرداری و مالک مجاور از لحاظ حقوقی مشکلی نداره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۴ #66489993

با سلام
برای برداشتن دیوار داخل معبر عمومی که توسط مجاورین احداث شده و معبر را مسدود نموده (بیشتر از ۳۰ سال) به شهرداری مراجعه نمودم اما جواب نداد و اقدامی نمیکنه خواستم از آنها شکایت کنم مطلبی در رابطه با شکایت قلع و قمع نوشته بود که باید مالک باشی تا این شکایت به نتیجه برسه اما من مالک کوچه نیستم به همین دلیل
منظورم این است که عنوان شکایت درست هست؟
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، در خصوص معبر عمومی شما ذینفع نیستید که اقدامی نمایید، لذا بهتر است مساله از طریق نهادهای مربوط مانند شهرداری پیگیری شود.

در صورتی که در شکایت ذینفع نباشید شکایت شما به نتیجه نخواهد رسید لذا موضوع را به پلیس اجراییات ساختمان شهرداری گزارش کنید

با سلام و ادب
شما چون ذینفع نیستید و معبر عمومی ست.پس باید از شهرداری پیگیری نمایید.اگر با همکاری همسایه ها پیگیر باشید زودتر به نتیجه می رسید.

شما حقی نسبت به معبر عمومی ندادید درصورت شکایت به نتیجه نمی رسید

درود
اگر ذینفع نیستید شکایت شما راه به جایی نخواهد برد.

بادرود
برای شکایت باید ذینفع باشید
از طریق شهرداری پیگیری کنید شکایت ب نتیجه احتمالا نمیدهد

سلام
شما حقی نسبت به معبر عمومی ندارید و در صورت مسدود شدن آن باید به نهادهای مربوطه از جمله شهرداری مراجعه فرمایید.