۴ ماه از زمان طلاق گذشته، امکان مطالبه مهریه هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۹ #66480802

سلام آیا در طلاق توافقی با وجود اینکه ۱۷۵ عدد سکه از ۵۱۴ سکه ی مهریه بر زمه زوج باقی مانده ( در حکم طلاق دادگاه ) و حدود ۴ ماه از زمان طلاق گذشته، امکان مطالبه مهریه وجود دارد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قابل مطالبه است.

با سلام
با توجه با اینکه ۱۷۵ سکه بر زمه زوج باقی مانده .
زوجه پس از طلاق نیز میتواند مهریه خود را مطالبه کند.

باسلام
مطالبه مهریه بعداز طلاق بستگی به نوع بخشش دارددر صورتیکه هبه غیر معوضباشد، زوجه همیشه می تواند به آنچه بخشیده رجوع کند. ولی در صورتی که هبه معوض باشد و عوض هم داده شده باشد قابل رجوع نیست. اما هرگاه هبه، معوض و در قبال طلاق باشد، در صورتی که زوجه در دوران عده به مهریه رجوع کند، زوج هم می تواند رجوع به زوجیت کند. یعنی طلاق بائن تبدیل به طلاق رجعی میشود حالت آخر ابراءنیز بدلیل آنکه اسقاط دین است،اساسا قابل رجوع نیست

سلام
بله ممنوعیتی در این خصوص وجود ندارد.

با سلام
بله! به عنوان یک مطالبه حقوقی قابل احقاق است و مشمول مرور زمان نمی شود.

باسلام
بعد از طلاق هم می توان مهریه را مطالبه نمود. مطالبه مهریه بعد از طلاق با توجه به نوع طلاق (از بعد حقوقی) مورد بررسی قرار می گیرد. میزان مهریه ضمن عقد تعیین می شود، در صورتی که زوجین توافق بر مسئله داشته باشند بعد از عقد میزان مهریه تعیین می شود. مهریه باید قابل تملک باشد و مالکیت داشته باشد. همانطور که گفته شد مهریه عندالمطالبه و یا عندالاستطاعه است که در عندالمطالبه زن می تواند از حق حبس تا زمان دریافت مهریه به صورت کامل استفاده نماید و از تمکین مرد خودداری نماید. اما عندالاستطاعه، مرد را نمی توان اجبار به پرداخت مهریه نمود.

سلام بله . هر زمان امکان مطالبه وجود دارد . مهریه مانند بدهی بر ذمه زوج استوار است و هر زمان خواسته باشین میتوانید برای گرفتن آن از طریق قانون اقدام نمایید