آیا با این اوصاف کارفرما میتواند هنوز به نگه داشتن سفته های حسن انجام کار مبادرت بورزد یا این که در حال تخلف و ارتکاب جرم است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۳ #66435182

با سلام و احترام
پس از عدم تمکین کارفرما نسبت به رای قطعی هیات حل اختلاف اداره کار و اجرا شدن آن توسط کارگر در مراجع قضایی، کارفرما نسبت به رای در دیوان عدالت شکایتی تقدیم کرده است، این تجدید نظرخواهی توسط دیوان عدالت مردود اعلام شده است و دیوان رای شعبه بدوی و همچنین اداره کار را قطعی اعلام میکند
آیا میتوانم دادخواست استرداد سفته را از طریق دفاتر خدمات قضایی انجا بدهم یا خیر!
در برخی از مطالب اشاره به خیانت در امانت شده است،چنانچه در این مورد توضیحی مرقوم فرمایید تشکر میکنم.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
بله می‌توانید استرداد لاشه سفته را بخواهید، ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر موثر نیفتاد، کیفری نیز به اتهام خیانت در امانت طرح دعوا کرد.

با سلام ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس شکایت خیانت در امانت

درود بر شما، می‌توانید دادخواست استرداد لاشه سفته تنظیم و ثبت نمایید.

سلام و درود
دادخواست استرداد لاشه سفته ثبت نمایید
موفق و موید باشید

با سلام دادخواست استرداد لاشه سفته ها را مطرح نمایید در دفتر خدمات قضایی

درود
بله استرداد لاشه سفته را از طریق ثبت دادخواست بکنید

نخیر
ولی دادخواست استرداد لاشه سفته ثبت کنید