چطوری میتونیم ادعایی روی سند عادی انجام بدیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۴ #66391586

در مهریه ای در سند عادی تنظیم شده و شهود امضا کردن نوشته شده حق مسکن با زوجه و همچنین سه دونگ از خونه در آینده ولی به دلیل فراموش کردن در سند رسمی ثبت نشده! چطوری میتونیم ادعایی روی سند عادی انجام بدیم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلا می توانید اقدام به ثبت دعوای الزام به تنفیذ سند عادی نمایید و انچه مسلم است ان است که حتی در صورت تنفیذ نیز مفاد ان سند عادی مشمول امتیازات سند رسمی نخواهد شد

سلام
درخواست الزام به ایفای تعهد مانند تنظیم ۳ دانگ خانه را نمایید

دعوی الزام به انجام تعهد مثلا تنظیم سند ان دو دانگ خانه

با سلام
مهریه همان چیزی است که در عقدنامه قید شده است و حق مسکن نیز باید در عقدنامه به صورت رسمی به زوجه داده شود و در خصوص ۳ دانگ نیز با توجه به اینکه هنوز ملکی به نام زوج نیست نهایتا در صورت خرید ملک می توان الزام به ایفاء تعهد زوج را درخواست نمود که البته این امر و تصمیم گیری در این خصوص بستگی به متن تنظیم شده دارد و ضمانت اجرای چندانی ندارد.

متن عادی مذکو بایستی رویت شود که بهتر راهنمایی نماییم . ظاهرا شما میتوانید مهریه خود را که همان سه دانگ است را مطالبه نمایید و توامان الزام به تنظیم سند رسمی آن را نیز بخواهید.