استعلام سیم کارت واسه استخدامی؛ شامل چه چیزایی میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۳,۳۲۳ #66366062

سلام.ببخشید یه سوال داشتم چه چیزی رو چک میکنن
استخدامی نیروی انتظامی
چت کردن و یا تماس با جنس مخالف باعث میشه رد شیم؟
خواهشا جواب بدین خیلی استرس دارم
چون اگه قرار بر چت کردن و ارتباط با جنس مخالف باشه خیلیا رد میشن.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر
برای این موارد امکان بررسی و پرینت مکالمات و پیامک ها مقدور و ممکن نمیباشد

سلام و درود، لطفا نگران مسائلی که افراد به طور عامیانه بیان می کنند نباشید، اصولا استعلام مخابراتی‌ ممنوع است و نیازمند مجوزهای قانونی ویژه می باشد؛ در برخی‌ سازمان ها مانند نیروی انتظامی مطابق ضوابط گزینشی مشخص شده ، مراحلی‌وجود دارد که یکی از آن ها نیز پرینت مخابراتی می باشد و بیش از شش ماه اصولا‌ مجاز نیست؛ درضمن صرف صحبت کردن با جنس مخالف دلیلی برای رد صلاحیت شما نخواهد بود، و نیز امکان اعتراض و پیگیری در تمامی مراحل استخدامی وجود خواهد داشت؛ به امید موفقیت شما.

معمولا برای استخدام در قسمتهای خاص که دارای ضریب امنیتی بالا باشد احتمال بررسی این موارد وجود دارد . از سوی دیگر پیامهای مربوط به پیام رسانهای خارجی قابلیت ردیابی و پیگیری و استعلام را نداشته و پیامکهای اپراتورهای تلفن همراه نیز فقط تا ۶ ماه قابل استعلام است . از این رو جای نگرانی وجود ندارد .