توهین بین دو نفر باعث از بین رفتن مجازات هر کدام می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۵۶ #66306

سلام برادر بنده با مادر زن بنده درگیری لفظی کرده و هردو به هم فحاشی کردند و دو شاهد به این موضوع شهادت دادند مادر زن بنده شکایت کرد و در حال حاضر حکم شلاق برای برادرم صادر شده.
برادرم به درخواست من از مادرزنم شکایت نکرد چون گفتم من حلش میکنم ولی نتوانستم رضایت مادرزنم را بگیرم حالا که حکم آمده .آیا برادرم می تواند شکایت کند و درخواست کند که حکم شلاق اجرا نشود تا شکایت برادرم به سرانجام برسد و قاضی رای بدهد.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر هر کدام از مادر زن و برادر شما مرتکب جرم مستقلی شده اند و اثبات فحاشی مادر زن شما نسبت به برادرتان مانع سقوط مجازات ایشان نیست. از آنجایی که جرم توهین قابل گذشت می باشد در راستای گذشت شاکی از برادر تلاش نمایید.

موید باشد