آیا مهریه به من تعلق می گیرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۶ #66280672

با سلام
همسرم درخواست عدم سازش کرده و می خواهد من را طلاق بدهد طی درگیری های که پارسال با هم داشتیم ایشان از من شکایت کرد و من به علت ضرب و جرح محکوم شدم ایشان می گوید چون از من یک شکایت دارد مهریه به من تعلق نمیگیرد
آیا درست است بایت شکایت ایشان من مهریه هم نمی توانم بگیرم؟
ایشان پارسال در حین دعوا و درگیری ما خانه ای قولنامه ای که در شهری دیگر را داشتند به نام پدرشان زده اند آیا من در این خصوص می توانم ادعایی داشته باشم؟
با سپاس

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مهریه در هیچ صورت ساقط نخواهد شد مگر با رضایت زوجه . تاریخ اسناد عادی در دادگاه قابل اعتبار نمی باشد و امکان اثبات فرار از دین در مورد انتقال ملک قولنامه ای وجود ندارد .

مهریه درهیچ صورت منحل نمی شود همواره برذمه شوهر است

با درود ارتباطی به یکدیگر ندارد.
زوجه مستحق تمام نفقه است
هرکس در پرونده ضرب و جرح محکوم شود می‌بایست دیه بپردازد
اگر پس از صدور رای قطعی انتقال صورت‌گرفته باشد معامله به قصد فرار از دین کیفری است، لیکن، اگر مستثنیات را منتقل کرده باشد به زعم حقیری معامله به قصد فرار از دین کیفری محقق نشده است.

مهریه به شما تعلق نمی گیرد و ربطی ب درگیری و ..ندارد.

با سلام پرونده ضرب و جرح شما ارتباطی به پرونده مهریه نداشته و هر کدام جداگانه در مرجع جداگانه بررسی میشود و شما می توانید مهریه خود را دریافت نمایید و در صورتی که وی توانایی مالی نداشته باشد می تواند دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به را مطرح نمایند که در صورت پذیرش مهریه تقسیط می شود.

سلام وقت بخیر
به مجرد وقوع عقد،مهریه در هر صورت به زوجه تعلق می گیرد و در صورتیکه انتقال اموال قبل از صدور اجراییه مهریه باشد نمیتوانید نسبت به فرار از دین ادعایی داشته باشید.

سلام
مهریه قطعا به شما تعلق میگیرد حتی اگر شخص تمکن مالی نداشته باشد