در دادگاه منع اشتغال زوجه چه حکمی صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۶ #66271920

عرض سلام و روز بخیر
من و شوهرم در دوران عقد میخوایم جدا شیم، و از زمانی که به پیشنهاد ایشون درخواست جدایی دادم، شکایت الزام به تمکین و منع اشتغال از من داشته اند طی چند روز اینده دادگاه داریم، شوهرم و پدر بنده، تو شغل ازاد یک بازار مشغول به کار و من پیش پدرم مشغول به کار هستم، که حتی مادر ایشون من رو تو همین محیط دیدن و پسندیدن، سوالم این هست تو این شرایط دادگاه برای شکایت ایشون منع اشتغال چه حکمی میدم؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به نظر دادگاه دعوایایشان را رد می نماید چرا که چنین تقاضای باید مستندبه ادله مناسب و محکه پسند باشد