آیا مرحله بعدی، مرحله قطعی شدن حکم مهریه است که برایم ارسال می‌شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۳ #66260248

سلام
پرونده مهریه را بردم تجدید نظر ولی بعد از اعسار از هزینه دادرسی تجدید نظر، الان می‌خوام هزینه دادرسی را پرداخت نکنم.
آیا مرحله بعد مرحله قطعی شدن حکم مهریه است که برایم ارسال می‌شود؟
چه مدت وقت دارم که دادخواست اعسار بدهم؟
برای اعسار باید لیست اموالی را که تا یک سال پیش فروختم وارد لیست کنم یا حداقل یک سال؟
( مثلا مهر ماه قرار باشد دادخواست اعسار بدهم باید لیست اموال انتقالی از تاریخ مهر ۹۷ تا مهر ۹۸ را باید وارد کنم یا از فروردین ۹۷ تا مهر ۹۸)

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بعد از قطعیت حکم یا صدور اجراییه می توانید تقاضای اعسار کنید

بعد از فطعیت حکم دادخواست اعسار دهید .
لیست اموال تا یکسال

بعد از عدم رفع نقص پرداخت تجدیدنظر خواهی رای رد دادخواست تجدیدنظر ابلاغ خواهد شد و قابل اعتراض خواهد بود و پس از اعتراض ان و یا عدم اعتراض و قطعیت آن خواهان می بایست درخواست صور اجراییه نماید مهلت ده روزه ای جهت تعیین تکلیف نحوه پرداخت و یا اعسار ظرف ۳۰ روز از دریافت ابلاغ اجرائیه خواهید داشا